čtvrtek 8. prosince 2016

Slow fashion by Povila

Neboli pomalá móda. Kdo chcete vědět víc, mrkněte do vyhledávače, protože tu nechci jinými slovy opisovat moudra z jiných stránek :-)
Při plánování celého projektu pro mě bylo velmi důležité přemýšlet v lokálním měřítku - chtěla jsem, aby byl celý výrobní proces odpovědný k místu, kde žiji, jak na sociální, tak ekologické a ekonomické rovině. Vždycky to nebylo jednoduché - třeba najít spolehlivého dodavatele látek. Ale i to se nakonec podařilo. Šaty vznikají od tkaní látky, přes stříhání, šití a balení v Brně.
Dalším aspektem slow fashion je život našich šatů u zákazníků. Šaty jsou ušité z kvalitního materiálu a díky tomu něco vydrží, tzn není to kus oblečení, který se po třetím praní vytahá tak, že se ho stydíte vzít na sebe. To opravdu ne!
Navíc minimalistický design a důraz na praktičnost dělá z našich šatů oblečení pro každou příležitost. V lodičkách a saku můžete jít bez obav na obchodní jednání v elegantních šatech a k těm stejným šatům si pak vezmete tenisky a můžete vyrazit kamkoli máte zrovna s dítkem naplánováno.
Slow fashion je kvalita před kvantitou, univerzální minimalismus před pomíjivým trendem a konfekcí, lokální odpovědnost před minimalizováním nákladů v zahraničí. To jsou hodnoty značky Povila ♥ 

Žádné komentáře:

Okomentovat